Dubinsko pranje vozila

Dubinsko čišćenje

Briga o čistoći enterijera automobila jednako je važna kao i briga o čistoći odjeće koju nosite. Bilo da provodite dosta vremena u vozilu, ili ga samo povremeno koristite čistoća njegove unutrašnjosti je jako važna.

Mnoga vozila nisu nikada dubinski očišćena iako je čistoća uredno održavana. I pored toga, za preporučiti je da se auto očisti dubinski, makar jednom godišnje. Uvijek se dogodi da se prospe neka tekućina i hrana. Pored toga, auta se koriste i da bi se prevezle razne stvari, od namještaja pa do raznih ljubimaca. Zbog svega ovoga potrebno je, bar jednom godišnje, uraditi dubinsko čišćenje unutrašnjosti vozila.

U procesu pranja se koriste kvalitetni preparati bez dugotrajnih mirisa. Čisto, svijetlije nebo automobila, kao i dubinski oprana sjedišta i tapaciri bez fleka, svakako će doprinjeti da se bolje osjećate dok boravite u vozilu.


Prije samog dubinskog pranja vozilo se detaljno usisava. Dubinsko pranje automobila obuhvata pranje: neba, sjedišta, tapacira na vratima, naslona za ruku, podnih obloga, obloga gepeka kao i plastičnih djelova enterijera.


Proces traje oko 6h. Nakon pranja sjedišta zadržavaju 15% vlažnosti. U zavinosti od vremenskih uslova sjedišta i enterijer se suše od 4 do 6 sati.

Ovaj novac je investicija u Vaše zdravlje i raspoloženje. Čuvajte Vaše i zdravlje Vaše porodice!

Autopraonica će na maksimalno profesionalan način uraditi dubinsko čišćenje Vašeg vozila. Pozovite nas i rezervišite vaš termin. 061 020 022

 

 

Cjenovnik usluga

Mala vozila50 KM

  • Fiat Punto
  • VW Lupo, itd.

Srednja vozila70 KM

  • VW Golf
  • Opel Astra, itd.

Velika vozila90 KM

  • BMW X5
  • Audi A8, itd.